Ana Verushi
Kryetare e Keshillit te Qarkut

Me shume


REZOLUTA 1325
Objektivi specifik i ketij projekti eshte fuqizimi i organizatave te shoqerise civile dhe garantimi qe ato te angazhohen aktivisht ne zbatimin e legjislacionit vendas qe i referohet te drejtave te gruas sic eshte edhe rezoluta 1325.... Me shume
FORUMI I PARE I STRATEGJISE EUROPIANE PER RAJONIN ADRIATIK – JONIAN
Kryetarja e Keshillit te Qarkut Korce Znj. Ana Verushi mori pjese ne Forumin e Pare te Strategjise Europiane per Rajonin Adriatik – Jonian ne 12 – 13 Maj ne Dubrovnik.  Pėrfaqėsuesit e tetė vendeve pjesėmarrėse, Ministrat e Jashtėm... Me shume
SEANCA PLENARE E ASAMBLESE RAJONALE DHE LOKALE TE EURO MESDHEUT NE TIMIS 2016
    Mblidhet Komiteti i Asamblese Lokale dhe Rajonale Euro-Mesdhetare per vitin 2016 ne Timisoara te Rumanise ku te pranishem ishin Kryetaret te Keshillave te Qarqeve Korce, Berat, Gjirokaster, Elbasan dhe Diber.   Ne... Me shume
TAKIME BASHKEPUNIMI MIDIS RAJONEVE TE ZONAVE KUFITARE PER THIRRJEN IPA 2014 -2020
Ne kuadrin e thirrjeve per projekte IPA CBC 2014 -2020 jane organizuar disa takime bashkepunimi midis rajoneve te vendeve kufitare. Me nje perfaqesi te autoriteteve te Qarqeve shqiptare perkatesisht Korce , Vlore , Berat dhe Gjirokaster si dhe te... Me shume
Procesi i decentralizimit dhe vendimmarrja mbi financat vendore, nė shėrbim tė mirėqeverisjes.
Kryetari i Shoqatės sė Kėshillave tė Qarqeve nė Shqipėrisė, z.Aldrin Dalipi zhvilloi njė takim me z. Peter Clavelle, Drejtor i  Projektit tė USAID pėr Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP) mė 23 Mars 2016. Pėrfshirja aktive e Kėshillave tė... Me shume
PROJEKTI ADRIGOV
Nė kuadėr tė projektit ADRIGOV, IPA-CBC  nė bashkėpunim me partnerė nga qarqet qė janė pjesė e zonės Adriatiko Joniane, u zhvillua ditėn e enjte me datė 10 Mars 2016, ora 9.30 takimi: Roli i gruas nė partneritete tė qėndrueshme nė zhvillimin e strategjisė sė... Me shume
TE JESH GRUA ...
Kryetarja e Keshillit te Qarkut Korce Znj. Ana Verushi ka zgjedhur nje menyre tjeter ne prag te dites nderkombetare te 8 Marsit, krijimin e Aleances se Grave Keshilltare te Qarkut Korce me synimin, promovimin e tyre ne jeten politike, sociale dhe... Me shume
Konferenca Finale e Projektit INACT “Nje Qasje e Integruar per te Promovuar dhe Zhvilluar Biznesin Nderkufitar”
Ne kuader te Projektit INACT “Nje Qasje e Integruar per te Promovuar dhe Zhvilluar Biznesin Nderkufitar” Kryetarja e Keshillit te Qarkut Korce Znj. Ana Verushi morri pjese ne Konferencen Finale te zhvilluar ne daten 22 shkurt ne Kostur ku ishin te pranishem... Me shume